In de praktijk kan u terecht voor alle medische zorgen voor jong en oud.

Van gynaecologisch onderzoek (uitstrijkjes),  over wondhechtingen en vaccinaties tot het bevriezen van wratten*, wegname van huidletsels en orthopedische problemen zoals verstuikingen en kleine breuken. Iedere werkdag kan u terecht in de praktijk of bij u thuis in Oostduinkerke, Koksijde, Veurne en omliggende gemeenten.

* Indien u wratten wenst te verwijderen, gelieve uw afspraak telefonisch te maken.


Wat meebrengen naar de consultatie?

Breng steeds jouw identiteitskaart mee naar de consultatie..

Bij bloedafname of andere staalname is het makkelijk indien u een klevertje van de mutualiteit/ziekenkas meebrengt.

In onze praktijk is het mogelijk om met bancontact/contactloos of cash te betalen. De tarieven die worden gehanteerd zijn conform de conventie en RIZIV-nomenclatuur.


Huisbezoeken

Huisbezoeken kunnen enkel telefonisch aangevraagd worden, bij voorkeur voor de middag. Dit is enkel voor patiĆ«nten die niet in staat zijn om naar de praktijk te komen. 


Beheer Globaal Medisch Dossier (GMD)

Als huisarts staan we in voor het beheer van uw globaal medisch dossier (GMD). In alle vertrouwen bewaren we uw medische gegevens, zoals onderzoeksresultaten en consultatieverslagen. Hier worden ook verslagen van het ziekenhuis bewaard. Op deze manier heeft uw arts een totaalbeeld van uw gezondheidstoestand en geeft het een betere kwaliteit van de zorgverlening. 

Daarnaast heeft het GMD ook nog andere voordelen:

  • Vermindering op het remgeld bij consultatie in de praktijk
  • Vermindering op het remgeld bij huisbezoek 

Opleidingspraktijk

Onze huisartsenpraktijk is door de Katholieke Universiteit van Leuven erkend als een academische opleidingspraktijk waardoor enkele weken per jaar uw arts vergezeld kan zijn van een stagiaire of HAIO.